Cocktailsaus
Ingrediƫnten:
- 1 kopje mayonaise
- 2 eetlepels ketchup
- 1 eetlepel vers citroensap
- 1 theelepel worcestersaus
- 1 theelepel hete saus (bijv. Tabasco)
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- 1/2 theelepel knoflookpoeder
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
-
Meng alle ingrediƫnten in een kom en roer goed tot alles goed gemengd is.
-
Proef en breng indien nodig op smaak met zout en peper.
-
Dek de cocktailsaus af en zet deze minstens 30 minuten in de koelkast om de smaken te laten ontwikkelen.
-
Roer voor het serveren nogmaals door. De cocktailsaus kan direct worden geserveerd en blijft ongeveer 3-4 dagen goed in de koelkast.
Geniet van je zelfgemaakte cocktailsaus! Het is heerlijk als dipsaus voor verschillende gerechten en snacks.