Skip to main content

Iced Tea Punch

Iced Tea Punch zelf maken

Ingrediƫnten:

  • 2 theezakjes naar keuze
  • 500 ml kokend water
  • 30 ml agavesiroop of een andere zoetstof naar keuze
  • 250 ml sinaasappelsap
  • 250 ml ananassap
  • Schijfjes sinaasappel en ananas (ter garnering)

Bereidingswijze:

  1. Doe de theezakjes in een hittebestendige kan en giet het kokende water eroverheen.
  2. Laat de thee 5-10 minuten trekken en verwijder dan de theezakjes.
  3. Voeg agavesiroop, sinaasappelsap en ananassap toe aan de kan.
  4. Roer goed door en laat de punch afkoelen in de koelkast.
  5. Serveer de Iced Tea Punch over ijsblokjes en garneer met schijfjes sinaasappel en ananas.
Probeer deze verfrissende en smaakvolle alcoholvrije cocktails uit tijdens je volgende barbecue en geniet ervan!